Anemie Symposium

The REAL impact

17 september 2024
Aanvang: 17.30

Locatie: Van der Valk Breukelen

Tijdens dit symposium bespreken de experts, onder leiding van voorzitter prof. dr. Liffert Vogt, hoogleraar klinische nefrologie, Amsterdam UMC, de impact van anemie op het leven van dialysepatiënten, maar het programma gaat ook in op diagnose, behandelmogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen.

Er komen tijdens dit symposium diverse onderwerpen aan bod, waaronder moeheid bij chronische nierschade, de rode draad in anemiebehandeling en er zal een exclusief slotinterview plaatsvinden met Nobelprijs laureaat prof. dr. Semenza.

Inschrijven en meer informatie op www.therealimpact.nl

Meer nieuws

ADHD animaties

ADHD animaties

Medice brengt ADHD tot leven met de launch van verschillende animaties gericht op kinderen, adolescenten en volwassenen. ADHD kan zich op elke leeftijd weer anders manifesteren, dus het aanbieden van gepaste informatie op maat voor elke groep is van cruciaal belang....

Lees meer
Nieuw ADHDgids

Nieuw ADHDgids

 Oktober is ADHD Awareness Maand! Laten we meer bewustzijn creëren over ADHD en de impact ervan op het dagelijks leven.  Als we samenwerken en begrip tonen, kunnen we de uitdagingen waar mensen met ADHD voor staan, beter begrijpen en ondersteunen. Meer...

Lees meer
The real impact, De kleur van ADHD

The real impact, De kleur van ADHD

SymposiumThe real impact, De kleur van ADHD Tijdens dit symposium nemen de experts u mee in alle kleuren van ADHD in de praktijk.Ontvangst vanaf 13.00 uur 8 juni 2023 Spoorwegmuseum Utrecht Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht Inschrijven en meer informatie op...

Lees meer
X