Welkom bij Medice uw partner in de zorg

Medice B.V. is onderdeel van één van de meest succesvolle, dynamische farmaceutische familiebedrijven in Duitsland. In Nederland heeft Medice een sterke focus op de behandeling van ADHD. In 2024 is daar een nieuwe pijler bijgekomen, de nefrologie. Met onze producten en diensten willen we een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en kwaliteit van leven van kinderen en volwassenen met ADHD. Met educatie en informatie werken we samen met zorgverleners, om nieuwe inzichten en oplossingen toe te passen in de praktijk.

Wij hechten veel waarde aan het voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen als het gaat om alle processen binnen onze onderneming. We zetten ons in om onze impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken.

Wij zijn The Health Family voor onze patiënten, artsen, apothekers, medewerkers en partners!

Medice the Health Family

 

Met de Health Family hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt in onze transformatie tot een toonaangevende internationale producent en leverancier van innovatieve en geïntegreerde zorgoplossingen.

Ons merk

 

Met onze nieuwe corporate huisstijl MEDICE – The Health Family zijn we erin geslaagd onze marktpositie aan te scherpen zonder onze roots te verliezen.

X