De Myadhday app is beschikbaar

Om de start van de behandeling met medicijnen zo goed mogelijk te laten verlopen,
is de app myADHDay ontwikkeld.

Kijk voor meer informatie op:
www.myadhday.nl

Meer nieuws

Anemie Symposium

Anemie Symposium

The REAL impact 17 september 2024Aanvang: 17.30 Locatie: Van der Valk Breukelen Tijdens dit symposium bespreken de experts, onder leiding van voorzitter prof. dr. Liffert Vogt, hoogleraar klinische nefrologie, Amsterdam UMC, de impact van anemie op het leven van...

Lees meer
ADHD animaties

ADHD animaties

Medice brengt ADHD tot leven met de launch van verschillende animaties gericht op kinderen, adolescenten en volwassenen. ADHD kan zich op elke leeftijd weer anders manifesteren, dus het aanbieden van gepaste informatie op maat voor elke groep is van cruciaal belang....

Lees meer
Nieuw ADHDgids

Nieuw ADHDgids

 Oktober is ADHD Awareness Maand! Laten we meer bewustzijn creëren over ADHD en de impact ervan op het dagelijks leven.  Als we samenwerken en begrip tonen, kunnen we de uitdagingen waar mensen met ADHD voor staan, beter begrijpen en ondersteunen. Meer...

Lees meer
X